انتشار نسخه جدیدی از موجوپرتال 

موجوپرتال (mojoportal) به عنوان یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای متن باز در چارچوب .net نسخه جدیدی را منتشر کرد

در این نسخه  ، امکانات جدیدی مانند کنترل جدیدی برای اسلایدر نیوو که پیش از این یکی از کاربران موجو آنرا معرفی کرده بود رسما به کد اصلی اضافه شده است. همچنین امکان نمایش QRCode ها فراهم شده است.

این تصاویر که تصویر کد شده نشانی صفحه را دربردارد در نسخه چاپی اضافه شده است و اگر فردی صفحه ای از سایت را با استفاده از نسخه آماده شده برای چاپ  پرینت کرده باشد ، می توان از این تصویر برای مشخص کردن نشانی اصلی صفحه استفاده کرد.

همچنین چندین اصلاحیه کوچک دیگر اعمال شده است.

برای دریافت نسخه جدید می توانید به وب سایت این سیستم مراجعه و ضمن آشنایی با آخرین تغییرات آنرا دریافت نمایید.

Monday, April 23, 2012 12:58:00 AM

ادامه مزاحمت های گاه و بیگاه برای استفاده کنندگان از اینترنت 

متاسفانه همچنان و گاه و بیگاه قطعی هایی در دسترسی به برخی سرویس ها و یا برخی نشانی های اینترنتی مشاهده می شود. که ظاهرا مشخص نیست این وضع اسفبار کی به پایان خواهد رسید و با توجه به اینکه هیچ کس دراینباره شفاف اطلاع رسانی نمی کند امیدی به تغییرات در آینده نزدیک نیست.

Sunday, February 26, 2012 12:10:00 AM

فیلترینگ یا بی احترامی به مخاطب 

در چند روز گذشته کاربران اینترنتی شاهد اعمال فیلترینگ گسترده و بی ضابطه ای بر روی سرویس های ایمیل جی میل و یاهو و نیز موتورهای جستجو به ویژه گوگل بودندو از آن بدتر بر روی پروتکل امن https نیز فیلترینگ اعمال گردید.

گرچه جی میل و یاهو بسیار پرکاربر بوده و در ایران اکثریت تعاملات آنلاین از طریق این دو سرویس انجام می شود از آنجا که سرویس دهنده های اختصاصی شرکت ها فعال بوده اند به نوعی راه جایگزین برای استفاده وجود داشته است  بسیاری از کارهای حرفه ای را دچار مشکل نمی کرد. با این وجود ابزارهای گفتگوی برخط این دو سرویس کاربردهای تجاری زیادی در ایران دارد و از این حیث مشکل ایجاد شده کوچک نبود.

اما این مساله برای ما حیرت انگیز است که چرا دسترسی به موتورهای جستجو مسدود می گردد؟ چند درصد جستجوهای ایرانی این سرویس دهندگان خلاف مصالح عمومی بوده است؟

تصور من بر این بود که استفاده از گوگل نه به خاطر قابلیت جستجوی آن بلکه به خاطر استفاده از httpsمسدود شده است که این امر در جستجوگر بینگ که فاقد httpsاست نیز دیده می شد حال اینکه این مساله و قطعی سرویس های جستجو اتفاقی بوده یا عمدی، عاملان می دانند.

مساله بسیار بغرنج فیلتر شدن سرویس httpsاست که ذاتا کاربردهای فنی و امنیتی دارد و در حوزه محتوا ( اعم از محتوای مطلوب و یا نامطلوب )  جایگاهی ندارد. مسدود کردن این سرویس چه معنایی می تواند داشته باشد؟

مشکلات بسیاری که قطع شدن این سرویس برای کسب و کارهای آنلاین ایجاد می کند برای کسی اهمیت دارد؟ به عنوان مثال کنترل پنل سرور لینوکس شرکت بر روی https قرار دارد و عملا مشتریان و ما امکان دسترسی به این بخش را مدت قطعی سرویس ها نداشتیم.

کنترل پنل اصلی دریافت سرویس ما از دیتاسنتر آلمانی نیز بر روی https تعریف شده است. در حالتیکه دسترسی ما به یکی از سرور ها قطع شده بود هیچ راهی برای درخواست کمک و رفع نقص پیدا نمی کردیم چون نمی توانستیم به پنل خود وارد شویم.

بی احترامی به مخاطب آنجایی بیشتر می شود که مسئولین محترم یا تکذیب می کنند ، یا وعده های بی معنای " با ایجاد شبکه  ملی ارتباطات مشکلات حل خواهد شد " می دهند یا کلا از خود سلب مسئولیت کرده و کاری انجام نمی دهند. گویا کسی نمی داند سرمنشا این تصمیم کجاست و چه کسی باید اجازه عبور و مرورد آزاد بیت ها را بدهد.

بی احترامی به مخاطب آنجا بیشتر می شود که با وجود آنکه کسب کار بسیاری از شرکتها در تعاملات داخلی و خارجی خود به ارتباط سریع و دائمی اینترنتی وابسته است ، تصور مسئولین ناشناس تصمیم گیرنده این است که تنها استفاده ای که از پهنای باند کشور می شود فعالیت های خرابکارانه و ضد مصالح عمومی است و به خود اجازه می دهند بدون اطلاع برای چندین روز آسایش و آرامش را از فعالان کسب و کار آنلاین بگیرند.

در حالیکه بسیاری از سرویس دهندگان خارجی نام ایران را از سرویس های خود حذف کرده اند و حاضر به ارایه خدمات به ما نیستند و بسیاری از افراد مجبورند از هویت های جعلی غیر ایرانی استفاده کنند ، باقی مانده سرویسها نیز از سوی مسئولین خودمان برای ما مجاز نیستند و من نمی دانم در میان این دو حقه ایجاد شده که هر روز بزرگتر و وسیع تر می شود کسی حقی برای ما قائل هست ؟

مسئولین محترم : شما و ما می دانیم چاره کار شبکه ملی اطلاعات نیست زیرا اصولا مشکل مربوط به نگاه امنیتی شما به مقوله ارتباطات است، با مردم روراست باشید و بگویید ما صلاح نمی دانیم شما از سرویسهای موجود در اینترنت استفاده کنید مگر آنکه مطمئن شویم هیچ راهی برای استفاده مجرمانه از آن وجود ندارد.

اینترنت را ماننده چاقوی بدون تیغه می خواهیم تا مطمئن شویم مشکلی پیش نخواهد آمد حتی اگر این چاقو برای هیچ کس کاربردی نداشته باشد.

مهدی علیدوست

Thursday, February 16, 2012 3:31:00 AM

ویژگیهای برجسته در پیش نمایش توسعه دهندگان Web Page 2 

این نوشته نگاهی دارد به امکانات جدید ASP.Net Web Page 2  ( پیش نمایش توسعه دهندگان ) که ساختار کوچک برای برنامه نویسی وب است که همراه با Web Matrix 2 نسخه بتا ارایه شده است.

1-      در ابتدا می بایست با استفاده از Microsoft Web Platform Installer   نرم افزار Web Matrix 2 beta را نصب کنید.

برای دریافت آخرین نسخه نصب کننده پلت فرم  وب مایکروسافت به نشانی http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=226883  مراجعه نمایید.

2-      ویژگیهای برجسته و جدید

استفاده از نمونه سایتهای جدید و بروز شده

نمونه سایت ابتدایی اکنون با صفحات وب 2 بروز شده است و در آن امکانات جدیدی مانند بهبود ظاهر برای موبایل با استفاده از CSS و انتخاب گر @media   و  ارتقای سیستم عضویت و ورود به سایت با استفاده از امکان ورورد به سیستم از طریق OpenID و یا نام کاربری در فیسبوک و ...

 

برای مطالعه متن کامل این مقاله به http://www.asp.net/web-pages/overview/what%27s-new/top-features-in-web-pages-2-developer-preview مراجعه نمایید.

Friday, December 9, 2011 6:29:00 PM

راه اندازی سایت جدید Asp.net 

پس از چند هفته  از عرضه نسحه بتای سایت جدید Asp.net ، در دوم دسامبر رسما نسخه جدید رونمایی شد.
طبق اعلام رسمی ، این تغییر طراحی ابتدای راه تغییرات است و برنامه های متنوعی برای آینده شامل محتوای متنی بیشتر ، محلی سازی ، استفاده بیشتر از HTML5 ، ویدئو ها با کیفیت HD ، عنوان بندی دقیق تر و بسیاری دیگر از تغییرات در دست تیم طراحی است.
سایت Asp.net یک سایت بزرگ با هزاران هزارن صفحه است ، در حالیکه بسیاری  از این صفحات به سختی پیدا می شوند. تیم طراح تلاش می کند راهی برای رسیدن به آنها در چند کلیک ایجاد کند.
برای مشاهده تغییرات جدید می توانید به این سایت مراجعه نمایید

Sunday, December 4, 2011 5:14:00 PM

دستورات پرکاربرد در سرورهای لینوکس + کنترل پنل plesk 

این مجموعه از دستورات گرچه برای کاربران حرفه ای لینوکس کاربردی نخواهد بود ولی برای کسانی که هر از چندگاهی نیاز به کار با لینوکس از طریق ssh دارند می تواند مفید باشد. ( این دستورات بر روی CentOS چک شده است )

 

راهنمای دستورات پرکاربرد در سرور لینوکس و سرویسهای آن

چگونه سرویس دیتابیس mysql را ری -استارت کنیم ؟
راهنمایی کامل در  http://theos.in/desktop-linux/tip-that-matters/how-do-i-restart-mysql-server/ . 
چگونه فایل SQL را به یک دیتابیس import کنیم ؟.
راهنمایی کامل در  http://www.cyberciti.biz/faq/mysql-import-command/
مشکل  مربوط به خطای Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes  چگونه رفع می شود  ?
اطلاعات مناسب در  http://lists.mysql.com/mysql/100719
رفع مشکل عدم نمایش سایت با www در کنترل پنل پلسک 10
راهنمایی در http://kb.parallels.com/9289

 

 


 

Friday, September 23, 2011 11:38:00 AM

معرفی نرم افزار Nitro Pdf 

 در ادامه مطالبی که مربوط به معرفی نرم افزار های کاربردی رایگان است اینبار یک نرم افزار فوق العاده جالب و پرکاربرد و البته رایگان را معرفی می کنیم.
یکی از پرکاربردترین ابزارهای موجود برای ثبت متون فایلها pdf است که همگی با آن آشناییم.
علاوه بر ابزارهای متنوعی که به صورت کرک شده در اختیار است می توانیم برای مشاهده و ایجاد فایلهای pdf از نرم افزار جذاب Nitro PDF استفاده نمایید.

این نرم افزار به صورت رایگان عرضه شده ولی در حال حاضر به صورت بتا بوده و مشکلاتی دارد.
 
 
Wednesday, January 26, 2011 10:43:01 AM

معرفی نرم افزارهای کاربردی رایگان 

همراهان عزیز ،

بسیاری از ما نیازهای روزمره خود به نرم افزار های کاربردی را با استفاده از نسخه ها کرک شده نرم افزار های مشهور تامین می کنیم. جدای از مباحث قانونی و اینکه آیا استفاده به این شکل درست است یا خیر به خاطر اینکه نرم افزار های قفل شکسته عمدتا عملکردی نا مطمئن دارند ، مناسب خواهد بود حتی المقدور از نرم افزارها رایگان و یا متن باز برای رفع نیاز استفاده نماییم.

یکی از نمونه های مشخص که برای بسیاری از کاربران حرفه ای وجود دارد استفاده از نسخه Sql express به جای نسخه professional پایگاه داده مایکروسافت است . گرچه عملکرد و قابلیت های این نسخه تفاوت های زیادی دارند ولی نسخه SQL Express  نیازهای حجم زیادی از برنامه های کاربردی تولیدی ما را برآورده می کند و بدون مشکل پاسخگوی سیستم های طراحی شده کم ترافیک می باشد.

نرم افزار کاربردی دیگری که بسیاری از مدیران سایت ها با آن سر و کار دارند نرم افزار های مدیریت FTP می باشد که برای انتقال فایل از آن استفاده می شود. در حالیکه نرم افزار های پرقدرتی مانند cuteftp وجود دارند که کارایی بسیاری دارند ولی نسخه کرک شده آنها دچار مشکلات جدی است.

توصیه ما استفاده از filezilla است . یک نرم افزار کلاینت و سرور Ftp بسیار کارآمد و سریع که به صورت متن باز منشر شده است.

برای دریافت آن به نشانی http://filezilla-project.org/ مراجعه کنید و بدون دغدغه از ان استفاده نمایید. آشیان از نسخه سرور این نرم افزار به عنوان ftp server خود استفاده می کند.

در نوشته های آتی نرم افزارهای جالب توجه رایگان دیگری را معرفی خواهیم کرد. 

Saturday, May 22, 2010 9:30:00 AM

یادداشت اول 

بنام حضرت دوست
از این پس در این بخش نوشته های روزانه ای از مدیریت شرکت منتشر خواهد شد که ضمن معرفی برنامه و فعالیت های شرکت در برگیرنده یافته های مجموعه کارکنان در زمینه تولید نرم افزار و نیز مطالب جالب توجه دیگر خواهد بود.
مدیریت شرکت ضمن تشکر از کارکنان و مشتریان محترم که در سال 88 فعالیت هایشان به موفقیت شرکت منجر گردید ، برای همگی سالی سرشار از پیروزی و موفقیت آرزومند است. سال 89 ، با توجه به سیاست های اقتصادی دولت سالی دشوار و پر فراز و نشیب برای تک تک هم وطنان خواهد بود که امیدواریم همه ما موفق شویم در این وضعیت به توفیق های خود ادامه داده و بهبود وضعیت کسب و کار شرکت و زندگی کارکنان نتیجه عملکرد ما در سال جدید باشد.
آرزوی قلبی ما رضایت مشتریان محترم از سرویس های ارایه شده می باشد. بنا براین تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا شما مشتری گرامی از انتخاب آشیان خوشنود باشید و ارتقای روزافزون را در کیفیت خدمات مشاهده نمایید.
ارادتمند
مهدی علیدوست
مدیر عامل
 
Friday, March 19, 2010 8:30:00 AM